Cadouri UTILE de Crăciun pentru EL şi EA

Cadourile de Crăciun sunt la mare căutare în această perioadă. Şi nu, nu facem cadouri cu scopul de a primi, ci dăruim din suflet, cu drag şi simpatie pentru oamenii de lângă noi.

Dacă sunteţi în dubii legat de ce cadouri aţi putea să oferiţi iubitului/iubitei de Crăciun, atunc îţi propunem câteva idei care sperăm să vă inspire.

CADOUL PERSONALIZAT

Dacă vrei sa ii dăruiești ceva cu adevărat unic, atunci cea mai bună soluție o reprezintă cadouri personalizate. Fiind niște ființe mai sensibile, femeile se dau în vânt după ele, fiindcă prin acestea le demonstrezi partea ta romantică, pe care ele o adoră! Arată-i cât de mult ții la ea, dăruindu-i un glob foto personalizat sau gravează-i un mesaj de dragoste pe o placă de argint în formă de inimă. O altă idee reprezintă un puzzle cu poza voastră.

Fii sigur că un astfel de cadou va rămâne în inima ei pentru totdeauna!

Cadouri personalizate

UN BUCHET DE TRANDAFIRI ŞI UN MESAJ

Un astfel de gest va fi un gest te va stârni emoţii mari. Femeile adoră astfel de cadouri. Trandafirii sunt simbol la dragostei, iar pe un bileţel îi poţi scrie orice mesaj doreşti pentru ca ea să se simtă recucerită.

CUIER ÎN FORMĂ DE MÂNĂ

Cuierul în forma de mână poate fi un cadou potrivit de Crăciun pentru bărbaţi indiferent de zodie pentru că mai toţi tind să-şi arunce hainele aiurea când ajung acasă. Alege un cuier inedit, în formă de mână. Poate aţa îl va tenta să încerce ’’puterile’’ mâinii cuier cu haina, sacoul, fularul…

cueir-in-forma-de-mana

UN PARFUM

Potrivit pentru cine? Doamnele care îşi cunosc suficient de bine partenerul pot apela la gusturile lui în materie de parfum pentru a-i face acestuia o surpriză plăcută cu ocazia Crăciunului. Poţi fie să îi achiziţionezi brand-ul preferat, fie să îl surprinzi cu ceva nou, dar dacă optezi pentru cea de-a doua sugestie, ai grijă să respecte aroma care ii place în mod normal. Dacă preferă parfumurile dulci, nu opta pentru o aroma dură şi puternică.

Lasă un comentariu