Ce haine se poartă în sezonul de toamnă-iarnă 2016

Sezonul acesta de toamnă-iarnă vine cu noi provocări în materie de haine, paltoane, geci. Moda anilor 50-60 a reapărut şi fără să suporte modificări enorme. Stiliştii spun că oricine trebuie să încerce să se pună în valoare prin modul cum alege să se îmbrace.

Haina de exterior lungă bleumarin, până în pământ, cu dungi, butoniere şi nasturi aurii

Este o haină de exterior care vine cu forţe mari în sezonul toamnă-iarnă 2016. Această haină ne va încălzi pe perioada când este foarte frig afară, este destul de comodă şi pare un trend destul de purtat şi apreciat încă de când temperaturile au început să scadă considerabil.

haine-carouri

Haine de exterior matlasate şi din piele

Cele două tipuri de haine de exterior fac furori în acest sezon de toamnă-iarnă 2016.Hainele matlasate umplute cu pene sunt de toate culorile şi formatele  în toamna aceasta şi în cazul în care până acum nu aveţi una, atunci nu ezitaţi să vi-o achiziţionaţi.

haina-2

Hainele din piele sunt şi ele la mare căutare prin magazine în perioada aceasta. Dacă vi se întâmplă să vedeţi vreo jachetă sau o haină din piele lăcuită să nu ezitaţi să o cumpăraţi. În felul acesta străluciţi şi veţi fi şi în pas cu moda toamnei din 2016.

haine-1

Haine de toamnă-iarnă supradimensionate

Astfel de paltoane scot în evidenţă gustul modern pe care îl avem pentru modul cum alegem să ne îmbrăcăm în sezonul rece. Tendinţele de modă toamnă-iarnă 2016 sunt diverse, cu gust şi moderne, iar noi de ce nu am profita de aceaste trenduri?

haine-4

Mai multe noutăţi despre moda toamnă-iarnă 2016 puteţi găsi aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s